Sant Jordi, roses, llibres, amor i sobretot il·lusió!
No és gens difícil tenir un detall amb una persona estimada i sortir-nos del “protocol” habitual i així poder sorprendre-la encara una mica més. Us enrecordeu que l’any passat vam fer unes roses de paper precioses? Fàcils, gens cares i ben segur que encara les conserveu (mireu quina inversió més bona que vam fer!). Pels despistats us deixo aquí aquestes roses tan bufones (click).
Doncs aquest any no serem menys i també podem preparar un simple detall per acompanyar el llibre que regalarem: un punt de llibre. Fàcil, no? Amb una petita inversió de temps, una simple dedicatòria al darrera i moltes ganes de treure una rialla a algú tendrem aquest punt de llibre enllestit.
Si us ha agradat quedeu-vos a veure el vídeo que m’he fet on podreu seguir el procediment per fer-lo. Només necessitareu: paper (el que més us agradi, el meu és una partitura), cola blanca, fil ferro, tisores, un tros de cartró i un trosset de corda. Us animau? Ja m’explicareu com us ha anat i em feu arribar els resultats!
Per últim, no vull deixar de recomanar-vos un llibre que acaba de sortir dels fogons (i mai més ben dit). Es tracta d’un recull de 112 receptes de la cuina mallorquina, de na Maria Antònia Sureda i en Pere Muntaner de Bojos per la cuina, i de n’Antoni Tugores, expert gastronòmic. El llibre es titula “Els millors plats de la cuina popular de Mallorca“ i hi trobareu unes receptes autèntiques amb unes fotografies precioses. Si voleu un llibre de referència de la cuina mallorquina aquest és el vostre. Com sempre, els nostres amics d’Anar de Tapes ens ho expliquen amb una entrevista als autors, aquí la teniu: click
20/04/2013 at 16:48
Idò jo permi me’n faré un demà ! Mil gràcies, fa molt bona pinta 😉
25/04/2013 at 17:10
Gràcies!