Coulant de xocolata

…per celebrar un feliç aniversari!

Avui fa anys un company de viatge. Un company que d’ençà que el conec només ha fet que portar-me bons moments, molta felicitat i cap decepció ni una. Avui fa exactament un any que vaig decidir engrescar-me a obrir un bloc de cuina, de pensaments i de reflexions per compartir amb tots vosaltres, amb tothom que ha volgut ésser partícep de les meves il·lusions i entusiasmes, no només culinaris, sinó també personals i acompanyar-me així en el meu dia a dia. Perquè cada cop que obro el bloc i veig que som més els qui ens pugem al tren cada dia se’m fa un somriure a la boca, i només puc donar-vos les gràcies per voler compartir amb mi aquesta aventura!

Molts d’anys!!

Coulant de xocolata

Què necessitam?

Per 12 coulants:

  • 170g de xocolata per a postres
  • 170g de mantega
  • 3 ous
  • 3 vermells d’ou
  • 60g de sucre
  • 50g de farina

Per on començam?

Escalfem el forn a 240º

1_Posem en una cassola la xocolata trossejada i la mantega i ho posem al foc molt lent i ho fonem (també ho podem fer al microones)

2_Quan ja estigui fos aturem el foc i hi posem els ous, els vermells d’ou i el sucre i barregem bé. Quan ja estigui tot integrat afegim la farina i barregem bé.

3_Posem la massa a dins de motlles per a magdalenes o a dins de safates individuals apropiades, i ho posem al forn entre 5 i 7 minuts!!!! Estigueu alerta amb el temps, perquè si us passeu d’un minut el coulant ja no serà fos per dintre. Vigileu!!

IMG_2556

Anuncis

9 responses to “Coulant de xocolata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: