Torró Suchard

A 5 dies d’acabar el quatrimestre la meva vida es tradueix en: pijama, manta i ordinador. I és que estic a dos examens i dues entregues de que per a mi arribi el Nadal de veritat.

Tornar a Mallorca, estar a la camilla, anar a berenar els dissabtes i diumenges a la Plaça amb mare, i tenir vida social és tot el que vull ara mateix. De moment m’he de conformar amb el radiador d’oli del pis, els menjars que tenim al congelador de Mallorca i fer molta, molta feina per poder passar un Nadal així com toca. Tot i això, ningú em priva de pensar en les coses bones que d’aquí menys d’una setmana m’esperen!!! 🙂 I com que la feina es fa més  entretinguda amb una mica d’il·lusió, de tant en tant ens anem animant amb petites mossegades de torró! Aiii la xocolata, tots ja ho sabem que té poders especials per encoratjar-nos quan més ho necessitem!

I com que vull compartir amb vosaltres als ànims per encarrilar la setmana que ens espera, us deixo la recepta del torró que vaig fer fa un parell de dies. Us asseguro que només tardareu 5 mintus si teniu microones, i 10 si no en teniu (que és el nostre cas), i les piles estaran carregades per començar les vacances de Nadal amb bon peu!

A més, també us vull ensenyar unes etiquetes que vaig trobar per la xarxa que em van semblar molt mones per aquestes dates, tant per felicitar com per a empaquetar els regals, aquí us les deixo. Clicant a sobre les podreu guardar al vostre ordinador i després imprimir-les! I ara… ens tornem a veure per Nadal!! 🙂

OL350Rustic_Xmas_WL-775

Rustic_Xmas_WL-800

 

Rustic_Xmas_WL-875

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

torró suchard

Què necessitam?

Per dos torrons:

  • 60g de saïm (manteca de cerdo)
  • 50g de cereals d’arròs inflat (tipus Choco Crispies)
  • Xocolata negra (tipus Nestlé postres) i xocolata amb llet. Les proposcions són com a vosaltres us agradin, però perquè us faceu una idea,  jo he utilitzat 200g de xocolata negra i 150g de xocolata amb llet.

Per on començam?

1_Posem a una olla petita tota la xocolata i el saïm a foc mooooolt lent perquè no se’ns cremi i anem remenant tot el temps. Si teniu microones ho poseu a fondre allà, però vigilant molt perquè no s’ha de cremar!

2_Quan ja estigui tot ben fos i lligat ho retirem del foc i hi posem els cereals i barregem.

3_Ho posem en un recipient per torrons o, com he fet jo perquè no en tenia, dins un tupper que he untat prèviament amb una mica de saïm. Ho deixem refredar (a temperatura ambient o a la nevera) i llest per menjar!

suchard

Anuncis

One response to “Torró Suchard

  • Bet

    Hola Guida!!! Aquest suchard t’ha quedat espectacular, segur que és molt més bo que el de compra 😉
    Espero que passis molt bones festes i que tinguis temps per relaxar-te i cuinar!
    Petons!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: