Pollastre al curry

Tot torna a la normalitat en un tres i no res. Les “vacances” s’acaben, el temps passa volant i te n’adones que no has tingut temps de fer ni la meitat de coses de les que volies fer. Tanques els ulls i ja tens les maletes preparades per anar-te’n cap a Barcelona i enfrontar-te a l’autèntica realitat: has d’aparèixer a la uni sense la feina que havies de fer… Això sí que és dur!

Aquesta vegada la tornada a la rutina no ha estat tan dràstica com sol ser, i això ha estat gràcies a dos motius. El primer és que vam tenir 9 hores de marge per fer-nos a la idea d’aquesta tornada, ja que 9 hores de barco donen per molt; tant que fins i tot vam fer una paradeta a Ciutadella, vam mirar pel·lícules, menjar i fer alguna becadeta.

El segon motiu i més important és que ahir va arribar el meu germà a Barcelona per fer-nos una visita i també perquè es vagi acostumant a això d’estar per la Ciutat Comtal. Per això avui he cuinat per ell, així que aquest esper que sigui el primer dels plats que cuinaré perquè dinem junts, i que l’any que vé tenir-lo al pis no sigui una situació excepcional sino que sigui una cosa habitual 🙂

Què necessitam?

Per 4 persones:

  • 800g de pollastre trossejat
  • 1 ceba
  • 1 pebre vermell petit
  • 1 pebre verd
  • 400ml de nata
  • 2 cullerades soperes de curry
  • anacardos
  • arròs per acompanyar

Per on començam?

1_Tallem la ceba ben petita, i els pebres en trossos una mica més grans.

2_Posem en una olla la ceba, els pebres i el pollastre que prèviament haurem tallat en trossos d’uns 4-5 cm. Ho deixem sofregir amb dues cullerades d’oli d’oliva fins que el pollastre es comenci a enrossir.

3_En aquest moment incorporarem la nata i el curry i ho deixarem a foc mig i que vagi fent “xup-xup”.

4_3 mintus abans d’aturar el foc hi afegim els anacardos.

5_Ho servim acompanyat d’arròs bollit.


3 responses to “Pollastre al curry

Deixa una resposta a Margalida Oliver Barcelo Cancel·la la resposta