Espirals de xocolata i vainilla, i un dia rodó!

Hi ha dies que penses que més valdria que no t’haguessis llevat, i n’hi ha d’altres que tot surt rodó, que tot va sol, fluïd. I és que la vida dona voltes, moltes voltes. Un dia ets al pou i l’altre ets al cim. I tampoc no és que hi hag massa diferència entre una cosa i l’altra. A vegades són termes un tant ambigus, que es confonen i s’utilitzen de manera indiferent. Tot porta un rodatge difícil de parar, els dies passen i tu els acompanyes. I sí, és una cosa fantàstica que no pots parar. Més fantàstica és però, quan tu mateix entres en aquest espiral de somnis i il·lusions. I és que la vida et premia de la mateixa manera que tu t’esforces. Tot té una recompensa, i en el meu cas, l’esforç i el treball han valgut la pena.

Sí, ahir vaig tenir un dia rodó!

Què necessitam?

  • 300g de farina
  • 100g de sucre glass
  • 225g de mantequilla a temperatura ambient
  • una cullerada de vainilla en pols o essència de vainilla
  • una cullerada de cacau en pols

Per on començam?

1_Primer posem la mantequilla a temperatura ambient a dintre d’un bol i la barregem amb el sucre, tot formant una pasta homogència.

2_Després, dividim en dos aquesta barreja i ho posem en dos bols separats. En un bol hi incorporem 150g de farina i la cullerada de cacau en pols, i en l’altre els altres 150g de farina i la cullerada de vainilla.

3_Treballem bé les masses per separat. Un cop estiguin ja ben mesclades, posem a barreja de cacau a sobre d’una làmina de paper vegetal per a forn i l’estirem bé formant un rectangle.

4_Fem el mateix amb la massa de vainilla, i una vegada que ja estigui estirada, la coloquem a sobre de la massa de cacau. Així tindrem les dues masses una a sobre de l’latre.

5_Amb l’ajuda del paper vegetal anem enrotllant les masses, de manera que ens quedi un cilindre (com podeu veure a la foto).

6_Ara ho deixem reposar a la nevera almenys una hora, o fins que s’hagi endurit, i després podrem anar fent talls al cilindre per formar les galletes.

7_Una vegada ja tinguem les galletes a punt només cal enfornar-les a 130º uns 10 minuts, fins que estiguin doradetes.

 

 

 

Anuncis

3 responses to “Espirals de xocolata i vainilla, i un dia rodó!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: